SELSKAPSMENY!
SELSKAP PÅ OVER 8 PERSONER

Bryllup, konfirmasjon, bursdag, julebord eller firmafest – har du en spesiell anledning er du velkommen til å feire hos oss. Ønsker dere å sitte litt skjermet kan vi dekke på for inntil 60 gjester på galleriet. Vi skreddersyr arrangementet akkurat slik du ønsker.

Ved selskap med 8 personer eller mer ønsker vi å ta matbestillingen minst 2 dager i forveien. Selskapet bes da enes om felles meny, eller eventuelt sharing meny. Allergier må også opplyses om på forhånd.

Vi kan blant annet tilby dere følgende menyer:

SHARING MENY
Fra kr. 598,- p pers.

Å samles for å bryte brød er ikke akkurat noe nytt begrep, men det å dele mat er en ny trend i restaurantsammenheng. Kokkene våre anbefaler og setter sammen en fabelaktig meny på 6 retter som deles på bordet. Dere får servert sharing i 3 puljer, forretter, hovedretter og desserter. Superhyggelig og sosialt!

KOKKENS 3-RETTER
Fra kr. 500,- p.pers

La våre fantastiske kokker sette sammen en nydelig 3-retter for deg og dine. Vi plukker av de ferskeste råvarene vi har tilgjengelig på ankomstdag, og tar gjerne imot ideer til hva dere ønsker av smaker samt stil, slik at vi setter opp en kreativ meny for dere med en rød tråd.

KOKKENS 5-RETTER
Fra kr. 700,- p.pers

La våre fantastiske kokker sette sammen en nydelig 5-retter for deg og dine. Vi plukker av de ferskeste råvarene vi har tilgjengelig på ankomstdag, og tar gjerne imot ideer til hva dere ønsker av smaker samt stil, slik at vi setter opp en kreativ meny for dere med en rød tråd.