Om Bedehuset
RESTAURANT, CAFÉ OG UTSTED

Bedehuset er en restaurant i Larvik. Restauranten er lokalisert i historiske Larvik bedehus og ligger i et nydelig område med Herregården og fjorden som nærmeste nabo. Det er flott utsikt og fine solforhold både i restauranten og på uteserveringen.

Bedehuset er restaurant, café og utested; her kan man nyte mat med familien, lunsj med kollegaer, en øl etter jobben, middag alene eller i selskap og danse natten inn i helgene.

Lokalet har en storsal i 1. etasje med flere soner – lounge, bar og spisesoner. På galleriet i 2. etasje kan man enten sitte skjermet eller med utsikt over livet i storsalen. Galleriet kan også benyttes til lukkede selskaper som konfirmasjoner og bryllup.

Vi er opptatt av gode råvarer, helst lokale. Hos oss får du ærlig mat, mat som er laget av bevisste, engasjerte og inspirerte kokker. Årstider, tilgjengelighet og kreativitet vil derfor styre menyen.

Søndager
FREDFULL SØNDAG

Nyt en fredfull søndag her hos oss på Bedehuset. Åpningstid søndager er 14.00-21.00 (kjøkken til 20.00). Vi kan tilby det meste av kaffedrikker, Dagens 2-retter eller 3-retters middag. Etter mange gjesteønsker setter vi nå også i gang med våre anerkjente burgere. Velkommen til oss!

Arrangement
SELSKAP PÅ OVER 8 PERSONER

Bryllup, konfirmasjon, bursdag, julebord eller firmafest – har du en spesiell anledning er du velkommen til å feire hos oss. Ønsker dere å sitte litt skjermet kan vi dekke på for inntil 45 gjester på galleriet. Vi skreddersyr arrangementet akkurat slik du ønsker.

Ved selskap med 8 personer eller mer ønsker vi å ta matbestillingen minst 2 dager i forveien. Selskapet bes da enes om felles meny, eller eventuelt sharing meny. Allergier må også opplyses om på forhånd.