Vår egen IPA
KOM OG PRØV BEDEHUSETS IPA

Visste du at Bedehuset har sin egen IPA (Indian Pale Ale)? Den er brygget for Bedehuset på Aass Pilotbryggeri og finnes eksklusivt her på Bedehuset. Oppskriften er utviklet av bryggerimesteren på Aass Pilotbryggeri i tett samarbeid med eieren av Bedehuset, Pål Taklo. Og hele gjengen på Bedehuset var med å sette ølen første gangen.

Bedehusets IPA er et friskt og lettdrikkelig øl med sitruspreg og god smak av humle, havre og koriander. Det kan fint nytes uten mat, men er spesielt god til burger. Kom og prøv det!

Sharing meny
EN NY TREND I MATVERDENEN

Å samles for å bryte brød er ikke akkurat noe nytt begrep, men det å dele mat er en ny trend i restaurantsammenheng. Kokkene våre anbefaler og setter sammen en fabelaktig meny på 6 retter som deles på bordet. Superhyggelig og sosialt!

DJ Ralph Myerz
EN AV BEDEHUSETS FASTE DJS

Erlend Sellevold, mest kjent under artistnavnet Ralph Myerz, er en norsk musiker, plateprodusent og DJ fra Bergen. Han er kjent som låtskriver og produsent i Ralph Myerz and the Jack Herren Band og som soloartist. For soloalbumet Supersonic Pulse vant han Spellemannprisen 2013 i klassen elektronisk musikk.

Vi er superstolte av å ha ham som en av våre faste DJs. Kom og dans natten inn i helgene!